‘Eerste avond van de Zwalmse ondernemer’ was in alle opzichten een groot succes

 

Een honderdtal ondernemers en vrije beroepers gingen in op de uitnodiging van het lokaal bestuur en de ondersteunde werkgroep van ondernemers om afgelopen donderdag deel te nemen aan de 1ste avond van de Zwalmse ondernemer, in de voor de gelegenheid zeer stemmig ingerichte Zwalmparel.

 

Als ‘keynote’ spreker kon het bestuur niemand minder dan de internationaal veel gevraagde technologie-ondernemer Peter Hinssen strikken. Sinds het prille begin van de digitale technologieontwikkeling is Peter Hinssen als ondernemer ‘startups’ beginnen vormen in Sillicon Valley, Californië. Maar hij geniet vooral bekendheid omwille van zijn boeken over het onderwerp en zijn lezingen overal in de wereld. Hij gaf in ‘zijn’ Zwalm een bijzonder gesmaakte uiteenzetting over de invloed van de digitalisering en de technologie op het ondernemen, maar uiteindelijk ook op onze samenleving. Het publiek was er van overtuigd: we staan nog maar aan het begin van de technologische omwenteling en de impact ervan op ons dagelijks leven.

Nadien konden de ondernemers genieten van het sterkste culinaire aanbod dat diverse Zwalmse ondernemers te bieden hebben, terwijl iedereen volop bezig was om netwerking te doen. Ook een zo georganiseerde speeddate zorgde ervoor dat velen ook nieuwe ondernemers leerden kennen.

De lofbetuigingen en bedankingen aan het eind van de avond waren zo talrijk dat deze avond volgend jaar zeker een vervolg zal krijgen.

 

Foto: de organisatoren (het lokaal bestuur en het netwerk ondernemers) met in het midden keynote spreker Peter Hinssen en burgemeester Bruno Tuybens, ook ondernemer en initiatiefnemer van het event)