Zottegem zoekt groenarbeiders

In het vooruitzicht van het nakende zomerhalfjaar is de stad Zottegem op zoek naar vier technisch assistenten voor de dienst groenbeheer, o.a. voor onderhoudswerk en kleine aanlegwerken.

Het gaat om voltijdse jobs voor bepaalde duur (van begin mei tot eind september). Informatie over o.a. profiel en aanbod, aanwervingsvoorwaarden en nodige bewijsstukken (geen diplomavereisten) is terug te vinden via www.zottegem.be/vacatures. Bijkomende inlichtingen zijn te verkrijgen bij de personeelsdienst door middel van een e-mail naar vacature@zottegem.be of telefonisch 09 364 64 74. Voor deze vacatures kan men (m, v, x) solliciteren tot komende vrijdag 31 maart om 12 uur ’s middags. De selectiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 6 april. De weerhouden kandidaten zullen uiterlijk op dinsdag 4 april hiervoor uitgenodigd worden.