Oxfam wereldwinkel en drie bakkers willen volgend weekend de klant verrassen

Geraardsbergen. Tijdens het weekend van 1 en 2 april kan je bij 3 lokale bakkers een bon krijgen voor een gratis pak koffie. Hieraan zijn wel twee voorwaarden verbonden: de aankoop van 2 broden bij de bakker en een aankoop van 10 euro in de wereldwinkel (Weverijstraat 123). De drie bakkers die aan deze actie deelnemen zijn: “De Vesten”, Vesten 92; “Dina”, Grote Straat 21; “’t Kramieksken”, Denderstraat 47.

Bij de bakker?
De actie ziet er als volgt uit:

  • Bij de bakker: een klant krijgt bij aankoop vanaf twee broden een bon voor de wereldwinkel – dit in het eerste weekend van april
  • Bij de wereldwinkel: de bon geeft recht op een gratis pakje koffie bij aankoop van min. 10 euro – in te ruilen in de ganse maand april

Volgens de Bakkersbond is het een goede actie voor de bakkers: klanten worden aangemoedigd om meer dan één brood te kopen, of om naast de koffiekoeken ook al het brood voor de brooddozen op maandagmorgen te voorzien.

 Hoe gaat het in zijn werk?
Bij de Bakker : de bakkersklant krijgt elke aankoop van minimaal 2 broden op en zaterdag 1 en zondag 2 april een bon voor een gratis pakje koffie in de Wereldwinkel, dit bij een minimum aankoop van 10 euro.
In de Wereldwinkel : de klant komt in de winkel met de bon… en mits aankoop van 10 euro kan hij een pak koffie (250gr) of koffiepaths gratis erbij krijgen.