Interview met Rudy Van Velzeke: “Ikke, duud? Mor manneken toch, wie eeter ou da wijsgemokt?”

NUUS ging in gesprek met de roemruchte Rudy Van Velzeke die verraste met bijzonder nieuws. Hij kondigt zijn comeback aan.

Rudy, ben jij het echt?

“Ja tuurlijk, wie zoot anders zijn de?”

We dachten dat je dood was!

“Ikke, duud? Mor manneken toch, wie eeter ou da wijsgemokt?”

Dat gerucht deed de voorbije jaren de ronde in Zottegem. Wat is er juist gebeurd?

“Geruchten, geruchten. Toch nie van de tsjeven van Zottegem zeker? Of van da vuil ras uit Giesbergen? Ge moet nor de feiten kijken en ’t feit is dak nog leeve en da es ’t belengrijkste! Nen echten Van Velzeke geeft nooit op. Nooit! En nou es Rudy weer om leven te pompen in Zottegem, ongecensureerd. Rudy zwijgt veur niemand niemer! Nie veur de politiekers, nie veur de wokers en nie veur ’t yogasnuivend krapuul! Veur niemand zeggek ou! En al zeker nie veur diene mutten van Facebook. Oe noemt ij weere? Dirk Van Zullepulle? Luc Zupperman? Mark Zuckerberg? Ja, dienen! Wa kalf. Lot een scheete en ij smijt ou van zijn platform. Da Mark Zukkeldink ne kir dik mijn klutten kust mee zijne Facebook. Een complot tegen Rudy, da was ’t! Mor ’t za ginne wor niemer zijn zeggek ou! Ke nou mijnen eigen website, en dor doek 100% mijn goeste! Dak 100% mijn goeste doe zeggek ou! Godverdommemiljaardenondedju!”

Rustig Rudy, rustig! Wat mogen de mensen verwachten van je nieuwe website?

“Hetzelfde als vroeger, mor tuus zonder censuur. Nen alternatieven blik op de actualiteit in Zottegem, de Vlaamse Ardennen en de wirreld. En ik wil mijn plan toelichten om Giesbergen plat te bombarderen en te annexeren bij Zottegem. En ja, natuurlijk zal ik uk berichten posten over mijn eigen leven.”

Over je legendarische zuippartijen, je familie en je talrijke affaires met het vrouwelijk schoon in Zottegem?

“Zijt dor mor zeker van! Tussen ons gezeit en gezween, ke nou al een por weken te doen mee Siegried die vroeger bij bakkerij Marysse werktigen in de Nirstrotte. Ge wilt nie weten wat dedie allemol doet mee diene krijm die tussen eclairs zit. Erdedju, da mens is bezeten van mij! Mor anders es ’t een braf, sympathiek dink. Ze zoo gin vliege kwod doen.”

We kijken uit naar meer van dat! Mag ik je bij deze heel veel succes wensen met je comeback?

“Rudy ee gin succes vandoen. Rudy is een succes. Mee een fluite gelijk de mijne is da onvermijdelijk. Ahja, over fluiten gesproken. Als ge Luure ziet, zegt em tuus dak die beelden van onze leste nacht op café vernietigd heb en dattij em gin zurgen mir moe mokken! Niemand zal het ooit weten!”

 

Blijf op de hoogte via