Kinder- en Jeugdkoor Bevegem brengt musical ten tonele

Bij het Kinder- en Jeugdkoor Bevegem is het momenteel volop repeteren geblazen voor een unieke productie waarmee het koor binnenkort voor het voetlicht treedt, namelijk de musical ‘Het verhaal van de blauwe maan’.

In dit theaterspektakel met muziek en liedjes, gesproken dialogen en dans staan communicatie en samenwerken, vriendschap en vrolijkheid centraal. Het koor dat intussen al meer dan dertig jaar (sinds 1990) actief is onder leiding van stichtster en dirigente Frieda Goorix die ook de regie van deze musical in handen heeft, telt momenteel 29 leden en vier begeleiders, en alle 33 zullen ze op het podium staan. Voor het ontwerpen van de kledij en de opbouw van het decor, geluid en belichting kan gerekend worden op vrijwillige medewerking en (professionele) hulp van ouders en sympathisanten.

De musical ‘Het verhaal van de blauwe maan’ wordt door het Kinder- en Jeugdkoor Bevegem opgevoerd in het stedelijk Ontmoetingscentrum Velzeke aan de Provinciebaan op vrijdag 21 april om 19u30, zaterdag 22 april om 19 uur en zondag 23 april om 15 uur. Toegangskaarten voor deze familievoorstelling voor jong en oud kosten 10 euro en kunnen besteld worden door middel van een e-mail naar charlotte.roeland@hotmail.com (tel. 0491 11 72 05, na 18 uur) of naar frieda.goorix@hotmail.com (tel. 09 360 63 76).