KVG trekt op bedevaart naar Dadizele

Bezoek Roularta Media Group

Op dinsdag 2 mei 2023 trekt KVG Oosterzele op bedevaart naar Dadizele. Om 10 u woon je de eucharistieviering bij in de basiliek. Na de viering wordt er geluncht in Gasthof d’Hoeve. Met soep, hoofdgerecht, dessert en koffie wordt je culinair verwend. Na het middagmaal bezoek je het multimediabedrijf Roularta Media Group in Roeselare. Laat je onderdompelen in het perswereldje.
Roularta is de op één na grootste uitgever van magazines in België en Nederland. Met een wekelijks nieuwsmagazine EW, het wekelijkse Beleggersbelangen, en met verder een twintigtal lifestyle en special interest maandbladen (als daar zijn: Landleven, Seasons, Delicious, Roots, Zin, Knipmode, Kijk, Fiets, Formule 1,…). Na het leerrijk bezoek volgt een broodmaal in Roeselare. Deelnemen kost 70 euro, leden met een beperking 65 euro. Vooraf inschrijven is een must. Bel of mail naar Hubert & Juliette Van De Sijpe, 0478 / 69 37 91, hubert.vandesype@gordianus.com, Juliette Meuleman, 0487 / 32 55 98, juliette.meuleman@telenet.be, Rita De Landsheere, 0472 / 95 18 33, ritadelandsheere@hotmail.com.
Je kan overschrijven op BE33 890 5440551 46 KVG Oosterzele, met vermelding Bedevaart Dadizele, naam en aantal personen. De bus vertrekt om 8 u 30 aan sporthal De Kluize en om 8 u 40 aan De Beweging Gijzenzele.   (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).