Soroptimist Zottegem: eigen schlagerfestival voor goed doel

Om de nodige fondsen te verwerven voor de verdere financiering van de diverse sociale projecten die door deze damesserviceclub ondersteund worden, organiseert Soroptimist Zottegem/Zuid-Oost-Vlaanderen op zaterdag 22 april onder de noemer ‘Sorop goes schlager’ een ietwat ongewone activiteit, namelijk een eigen en lokaal schlagerfestival met bovendien dancing Parasol in Velzeke als unieke locatie.

De hoofdattractie wordt het optreden van Lindsay (zus van schlagerkoning Christoff) maar vooraleer deze ‘schlager grande dame’ de zaal helemaal in vuur en vlam zal zetten, komen in het voorprogramma met Danny De Roover, Yves Segers en Michel Angelo nog drie artiesten op het podium die ook goed weten hoe met hun populaire liedjes en aanstekelijke covers, meezingers en polonaises voor de nodige ambiance te zorgen. Het eerste optreden is voorzien om 20u30 (deuren open vanaf 19 uur). Zowel voor als na de live optredens zal door de huis-dj voor passende (dans)muziek gezorgd worden.

Toegangskaarten voor deze schlageravond kosten 50 euro en naast een muzikale topavond vol amusement krijgt u hiervoor ook een (gratis) glaasje bubbels en verschillende hapjes aangeboden. Kaarten zijn te verkrijgen bij alle leden van Soroptimist Zottegem alsook bij deze drie handelaars-leden: Pralifino – Astrid Campens (Stationsstraat), Optisch Centrum Claeys Mieke (Heldenlaan) en Schoonheidssalon Anouk De Moor (A. Scheirisstraat).