Verpleegkunde studeren in Zottegem? Infomoment op zaterdag 22 april

Op zaterdag 22 april organiseert het Instituut Voor Verpleegkunde Sint-Vincentius in Zottegem een infomoment. Afspraak in de campus van 13.30 tot 17.00 uur.

Interesse om te starten met HBO Verpleegkunde?

“Onze campus bevindt zich vlak naast het algemeen ziekenhuis in Zottegem. Hierdoor kunnen we meegenieten van de parking en de cafetaria. Je volgt de opleiding in een modern gebouw dat een huiselijke sfeer uitademt. Een dynamisch en zeer gemotiveerd docententeam begeleidt je doorheen je studie. Wij bieden je in de module ‘Toegepaste verpleegkunde’, de opties ‘algemene gezondheidszorg’ en ‘ouderenzorg’ aan. Wij halen het beste in jou naar boven: Samen sterk in zorg, daar geloven we in! Meld je aan via de groene knop op de startpagina. Na je aanmelding wordt er contact met je opgenomen zodat we je goed kunnen informeren over de opleiding.”

Meer info?

Website IVV Zottegem

Facebookpagina IVV Zottegem