Opendeur in Klavertje 4 Oombergen, met de ‘mooiste speelplaats van Vlaanderen’

Natuurschool Klavertje 4 in Oombergen werd door de juryleden van Knack verkozen tot de mooiste, meest unieke speelplaats van Vlaanderen. Op zondag 23 april kan je de school ontdekken tijdens een opendeur van 10 tot 12 uur.

“Elke maand wordt een school genomineerd tot finalist. Voor deze maand werd de natuurschool van Oombergen, ook wel DrOOmbergen genoemd, de terechte winnaar”, licht directeur Christ Meuleman toe. “Wij mogen dan in juni strijden met 5 andere scholen om de meest unieke speelplaats van Vlaanderen te worden. De speelplaats, ons speelbos, is voor de kinderen een bijzondere speel- en leerplaats waar ze samen openbloeien en groeien in de natuur. De juffen en directie zijn heel fier dat hun harde werk eindelijk beloond wordt.”

Meer info?

Facebookpagina en website Natuurschool Klavertje 4