Riet & Roy tonen zangtalent op groot seniorenfeest

Matinee in GC De Kluize

Voor een zalig muziekfeest en veel gezellige momenten ben je op donderdag 4 mei om 15 u in GC De Kuize in Scheldewindeke aan het juiste adres. Dankzij Seniorenraad Oosterzele krijg je een unieke kans om te komen luisteren naar Riet & Roy, die geflankeerd worden door gitarist Bjorn Erikson en bassist Tim Vandenbergh. Een heerlijke namiddag wacht. Een ode aan de liefde, in al zijn vormen. Riet & Roy zingen niet alleen Nederlandstalige, bekend en in een ander jasje, maar evengoed vertalingen van Engelstalige en Franse klassiekers. Riet Muylaert ken je van haar eigen repertoire (Riet, JackoBond) en haar succesvolle tournee met bewerkingen van Marva. Zanger, cabaretier, scenarist Roy Aernouts is al aan het grasduinen geweest in het Nederlandse repertoire met zijn Los Speedy Bobs.
Tegenover de engelenstem van Riet staat in een goed duet de karakterstem van Roy. Zeg maar als een Vlaamse Dolly Parton & Kenny Rogers, Nancy Sinatra & Lee Hazlewood, June & Johnny, Metejoor en Hannah Mae. De magie van een duet. Ze brengen de ene parel na de andere. Ze kruipen in de huid van Franky Galan en Sandra Kim, met het hartverscheurende mooie ‘Door veel van mij te houden’, om dan weer via de wilde roos van Nick Cave en Kylie Minogue door de telefoon mee te huilen met Danny Fabri en Sylvie Melodie, Ramses & Liesbeth, Ike en Tina, It takes two to tango. En of Riet en Roy elkaar diep in de ogen zullen kijken. Zoals het een echte Willy Sommers en Wendy Van Wanten betaamt, daarvoor zult u moeten komen kijken, kom dat zien. Riet & Roy op hun manier. Veel te mooi zouden Erik & Sanne zeggen.
Het wordt een mooie mix van liedjes. Muziek van hart tot hart. De veelzijdige Riet en Roy
worden geruggensteund door twee topmuzikanten. Riet en Roy mogen op donderdag 4 mei op het groot seniorenfeest hun zangkunsten tonen. Je beleeft het best live. Zin om het zelf mee te maken?  Seniorenraad Oosterzele
zal je graag verwelkomen op donderdag 4 mei in de akoestische perfecte concertzaal in GC De Kluize. Het optreden van Riet en Roy zal indruk maken. Smul mee van de verrassing die de Seniorenraad  u te bieden heeft. Riet en Roy zijn van plan om er stevig in te vliegen. Zeker weten, ze palmen GC De Kluize in, en willen tonen waar ze mee bezig zijn. De matinee zal met veel enthousiasme gebracht worden. Het optreden van Riet & Roy moet de temperatuur in de theaterzaal de hoogte injagen.
Tickets kosten 15 euro  (inclusief receptie achteraf) en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be, www.gcdekluize.be of tijdens de openingsuren Cultuurdienst in GC De Kluize. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).