‘Niets mooier, dan blije kindergezichtjes’

CD&V blij met succes paashappening

Met meer dan 250 inschrijvingen blikt CD&V Oosterzele heel tevreden terug op de paashappening die op zaterdag 8 april in en rond Stokerij Van Damme in Balegem werd georganiseerd. CD&V had veel moeite gedaan om van de paashappening iets speciaal te maken.  Even na 14 u stroomden de kinderen en hun ouders toe. Voor de paaseierenraap werden de kinderen ingedeeld in twee leeftijdsgroepen: jonger en ouder dan 6 jaar. Wat past er nu beter bij Pasen? Een paaseierenraap natuurlijk. Er werden een massa paaseieren verstopt, aan de kinderen de uitdaging om ze te vinden. Mooi om zien, kinderen die hun grootste speurneus boven halen en paaseitjes verzamelen. De kinderen vonden de paaseierenraap heel leuk en de paashazen ‘vree wijs’. Er viel op de weide van Stokerij Van Damme veel pret te beleven. En op de koop toe werden ze ook nog eens verwend met chocolademelk en donuts. Niets mooier, dan blije kindergezichtjes. Als je de kinderen veel leuke en ontspannende momenten kunt bezorgen, dan is het event ten volle geslaagd. Veel kindergeluk bij de pagadders, engeltjes, bengeltjes. Voor de (groot)ouders werden er koffie met koffiekoeken geserveerd. De paashappening bleek een ideale gelegenheid om ouders en hun kinderen samen te brengen en het sociaal contact aan te wakkeren.
Je kon ook deelnemen aan een uitgestippelde wandeling. De wandelaars kregen een unieke kans om een stuk van de landelijke troeven van hun eigenste gemeente te leren kennen. De deelnemers kregen een heerlijk (paasvakantie)gevoel in eigen streek. Kennismaken met de indrukwekkende groene long en landelijke rust. Een ontspannende tocht in eigen gemeente. Oosterzele, de toegangspoort tot de Vlaamse Ardennen, heeft inderdaad veel te bieden. Een ideale plek om te onthaasten. Achter elke hoek valt er eigenlijk iets te ontdekken, glooiende vergezichten, landschapselementen, open kouters, vruchtbare akkers,…Leuk, relaxen in eigen gemeente. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle)