Massa paaseieren te rapen in Landskouter

Kinderen beleven dolle pret

Op paaszaterdag 8  april hebben 40 kinderen in de tuin van Daniël De Bruycker, Rooberg 2 in Landskouter een wel heel leuke dag beleefd. Na de geslaagde editie van vorig jaar kon Daniël De Bruycker, legendarische keizer carnaval en champetter van de ooit befaamde Ploegfeesten, opnieuw rekenen op een schare trouwe medewerkers om er opnieuw een heel geslaagde paashappening van te maken.

Er vielen voor de kinderen een massa paaseieren te rapen. Het levert mooie taferelen op, met de paashaas op zoek gaan naar paaseieren. Ze konden hun plastieken ei inruilen voor een echt chocolade ei. De kinderen, die in twee groepjes werden ingedeeld, beleefden dolle pret op paaszaterdag. De ouders keken geamuseerd toe , niets mooier dan vrolijke kindersnoetjes. Traditiegetrouw  zorgden de organisatoren dit keer ook voor een natje, een droogje, lekkere pannenkoeken, en de nodige dorstlessers tegen wel heel erg democratische prijzen. En uiteraard waren er dit keer drie reuze chocolade paaseieren te winnen voor wie het het juiste gewicht kon schatten of het dichts benaderde. Het juiste gewicht van de drie  chocoladefiguren was 1,931 kg , en de winnaars waren 1e prijs : Linda Van Bockstaele, 2e prijs : Edina de Blauwer en de 3e prijs : Vaereman Kevin

Groot hart voor bewoners WZC’s

De opbrengst van de paashappening gaat integraal naar een goed doel. ‘De bewoners van de WZC’s hebben zware tijden achter de rug en waren vorig jaar zo enthousiast met de animatienamiddag dat ze het opnieuw verdienen om nog eens lekker uit de bol te gaan. We willen hen nu ook dit keer een aangename tijd bezorgen en aangename animatie bezorgen’, klinkt het bij de initiatiefnemers. Een hartverwarmend initiatief. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).