Inschrijven voor Montmartre-rommelmarkt

Het Montmartrecomité laat weten dat standhouders nog tot uiterlijk vrijdag 15 april kunnen inschrijven voor de 1 mei-rommelmarkt.

De rommelmarkt vindt plaats in deze straten: Zuidstraat, Burgemeester F. De Meyerstraat, F. De Beckstraat; G. Schockaertstraat, Montmartreplein en St. Annastraat.

Deelname kost 10 euro voor de eerste standplaats (zes meter + vier meter voor 1 voertuig). Extra standplaatsen kosten 10 euro (zes meter zonder voertuig). Het bedrag dient vooraf overgeschreven worden op het rekeningnummer IBAN  BE84 6713 1013 6959 (BIC EURBBE99). Ten gunste van het Montmartre comité met vermelding ‘1 mei + naam en voornaam + aantal meters’

Reserveren is verplicht en kan tot en met vrijdag 15 april via 0475-87 57 82 of via isabelle.roos@telenet.be

De toewijzing van de standplaatsen gebeurt vanaf 6 tot 8 uur. Standhouders moeten zich aanmelden op de hoek van de Meerlaan (68/70) en de Burgemeester F. De Meyerstraat, recht tegenover het koninklijk atheneum Zottegem. Daar worden de standplaatsbewijzen, standplaatsnummers en soepbonnetjes uitgedeeld.

De organisatie benadrukt dat de verkoop van nieuwe producten, voeding, dieren en of wapens niet wordt toegestaan.

Meer info?

Facebookpagina’s Montmartrefeesten en Montmartre Comité