MVC Sint-Anna Zottegem kampioen in 4de nationale minivoetbal

Minivoetbalclub Sint-Anna Zottegem heeft zich op de laatste speeldag tot kampioen gekroond in vierde nationale. De wedstrijd tegen Team Django uit Gent vond afgelopen vrijdag plaats in de Sporthal De Smidse in Erwetegem.

Het ging om de laatste speeldag en een rechtstreeks duel voor de titel bovendien. Na een gesloten wedstrijdbegin was het MVC Sint-Anna dat de score opende via een fraaie combinatie. De 60 aanwezige supporters kregen een boeiende en gelijk opgaande wedstrijd te zien waarin ieder foutje meteen werd afgestraft. In het derde kwart kon de ploeg uit Zottegem een kloofje slaan en werd het 5-1. Maar Team Django kwam uit het niets terug tot 5-3 waarna het nog even spannend werd. Het vierde kwart werd gedomineerd door de thuisploeg dat in het slot nog de 6-3 eindscore had vastgelegd.

Voor de Zottegemse vereniging is het na 3 seizoenen eindelijk raak en zal de titel ongetwijfeld goed gevierd worden. Volgend jaar wordt de club uitgebreid met naast de A-ploeg ook minstens één jeugdploeg.

MVC Sint-Anna speelde met Rouckhout Jasper, D’hondt Gianni, Schelstraete Domien, Merckaert Kevin, Callebaut Jeff, Cocquyt Emilio, De Meyer Jonas, Vermeulen Robin, Laurens Hofman en Liam Bracke.