Mee op smultocht met de Ertegemse Trekkers

Zoals gewoonlijk op de laatste zondag van mei maken de Ertegemse Trekkers ook ditmaal op zondag 28 mei afspraak voor hun traditionele ‘Smultocht’. In tegenstelling met het meer feestelijke karakter van de andere activiteiten die de Ertegemse Trekkers ook jaarlijks organiseren, is deze wandeltocht een unieke combinatie van rustig genieten van de natuur, het familiale gebeuren, lekker smullen, een frisse dorstlesser, gezelligheid.

De tocht doorheen het mooie landschap van de Erwetegemse Vlaamse Ardennen – met onderweg de nodige stops voor dis en drank alsook enkele verrassende ontmoetingen met een muzikant, artiest of trappist – is ongeveer 12 km lang. Wie mee de wandelschoenen wil aantrekken voor deze smultocht, kan vrij starten tussen 10u30 en 12u30 op de boerderij van de familie Hoerens aan het Gaverland 6. Deelnamekaarten kosten 20 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen (tot 10 jaar). Daarin zijn een aperitief, tussendoortje, hoofdgerecht en dessert inbegrepen.