Voorstel JEUGDMONITOR Open Vld plus Oosterzele krijgt steun van andere partijen

Open Vld plus Oosterzele is tevreden dat haar eerder voorstel om gebruik te maken van de jeugdmonitor in OosterFractieleider Filip Michiels, die in de vorige legislatuur raadgever was van toenmalig minister van jeugd Sven Gatz, pleitte reeds op de gemeenteraad van 25 januari 2018 én de gemeenteraad van donderdag 28 maart 2019 om gebruik te maken van de jeugdmonitor om jongeren te betrekken bij de uitwerking van het meerjarenplan én dus het gemeentelijk beleid. “Ik ben tevreden dat onze eerdere voorstellen nu ook de steun krijgen van andere partijen. Jongeren een stem geven in het beleid is én blijft een noodzaak. Hopelijk gaat ook de meerderheid er mee aan de slag. ”zele, nu ook steun krijgt van andere partijen.