Bjorn Corijn is voor een jaar Koning bij de schuttersgilde “Ons vermaak” Munte

De vereniging ging van start in april 1932, de vereniging werd gesticht door Oscar Verlinden en Achiel Ghijs. De boogsport wordt uitgeoefend op een staande muitwip waarvan de top op ongeveer 27 meter hoogte staat. De maatschappij telt 30 actieve leden en is gevestigd op het Munteplein 6 in Munte

Op 1 mei was het naar jaarlijkse gewoonte koningsschieting bij de schuttersgilde “ Ons Vermaak” in Munte . Deze keer waren 20 leden aanwezig om de koningstitel te bekampen, het ging er terug zeer sportief aan toe en menige leden schoten dicht bij de koningsvogel. In de 6de ronde afschoot Bjorn Corijn de hoofdvogel af, daardoor was de koning 2023 terug gekend, Bjorn was reeds meerdere malen koning van Munte O.V. en in 2017 mochten we hem zelfs tot Keizer kronen.

De activiteiten gaan door van april tot oktober. Ongeveer 10 beschrijfschietingen waar alle schuttersmaatschappijen op uitgenodigd worden.

Een 5 tal ledenschietingen, voorbehouden voor de leden aangesloten bij Munte