Riet & Roy poten genietbaar muzikaal feest neer in GC De Kluize

Muziek van hart tot hart

Riet Muylaert en Roy Aernouts hadden er duidelijk zin in om op het groot Seniorenfeest in GC De Kluize een genietbaar muzikaal feest neer te poten. Ze werden uitstekend geflankeerd door gitarist Bjorn Erikson en bassist Tim Vandenbergh. Veel gezellige momenten in de Oosterzeelse cultuurtempel. Met allure staan Riet en Roy op het podium. Het duo vuurt er een zak vol hits op af.
Een ode aan de liefde, in al zijn vormen. We stellen je even Riet & Roy voor. Ze zingen niet alleen Nederlandstalige, bekend en in een ander jasje, maar evengoed vertalingen van Engelstalige en Franse klassiekers. Riet Muylaert (dijk van een stem) ken je van haar eigen repertoire (Riet, JackoBond) en haar succesvolle tournee met bewerkingen van Marva. Zanger, cabaretier, scenarist Roy Aernouts is al aan het grasduinen geweest in het Nederlandse repertoire met zijn Los Speedy Bobs.
 
Tegenover de engelenstem van Riet staat de karakterstem van Roy.De magie van een duet. Ze brengen de ene parel na de andere. Ze kruipen in de huid van onder andere Will Tura, Ramses Shaffy, Frank en Nancy Sinatra,…Veel covers passeren de revue, je moet het toch maar doen. Blakend van vertrouwen. E
en mooie mix van liedjes. Muziek van hart tot hart. Laat het maar stomen, dampen, knetteren. Alles valt mooi in de puzzel. De kneepjes van het vak hebben Riet en Roy onder de knie. ‘t Leven is mooi, eigenlijk is de show van Riet en Roy een hommage aan nationale en internationale vedetten. De matinee werd met veel enthousiasme gebracht. Stond in De Kluize een goed op elkaar ingespeeld duo op de planken? Alleszins. Mooi om zien, het samenspel van Riet & Roy. Een plezier om naar te luisteren. Riet en Roy deden je met een warm gevoel weer buiten gaan. Ze werden beloond met een warm applaus.
Voorzitter Seniorenraad Paul Cottenie en schepen Pieterjan Keymeulen zagen dat het goed was. Bij seniorenraad Oosterzele draait het om ontmoeten, ontdekken, ontstressen en beleven. Het groot seniorenfeest werd afgesloten met een receptie.
(marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).