Kluizeteam presenteert cultuurseizoen 2023 / 2024 in GC De Kluize

Uitgebalanceerd pakket met theater, muziek, film, humor, dans, cabaret,...

Op donderdag 25 mei om 20 u wordt in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke het nieuwe cultuurseizoen  2023 – 2024 voorgesteld. Net als jullie zijn we benieuwd wat het Kluizeteam dit keer uit zijn hoed heeft getoverd. GC De Kluize blijft zijn deuren wagenwijd open zetten voor alle geïnteresseerden die zich willen verrijken met cultuur. Een uitgebalanceerd pakket, waarin ieder zijn gading vindt in theater, muziek, film, humor, cabaret, dans,…Cultuur, dat is het vaccin van GC De Kluize. De toegang is gratis, inschrijven is wel een must via 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be.
Het succes wordt sinds 2012 opgebouwd en daarenboven komt het publiek terecht in een mooie theaterzaal, het prachtig gebouw is een cultuurtempel, mensen willen daar zijn. Maar uiteraard is er meer dan dat, het Kluizeteam werkt hard, het publiek kan zich ontspannen in het Gemeenschapscentrum, het team doet zijn uiterste best om daarvoor te zorgen. Na Feesten (eerste editie 2012), Op Koers (2013), Tussentijd (2014), Hartentroef (2015), Buiten de Lijnen (2016), In De Wolken (2017), Zet Ou (2018), En dans (2019), Raakvlam (2020), Stilte voor de storm (2021), Niemand die vertelt zoals jij (2022) is het uitkijken naar de nieuwe slagzin van het seizoen 2023 – 2024. De kracht van verbondenheid is van onschatbare waarde. De Kluize pleit sinds zijn start in 2012 voor ontmoeting en voor een maatschappij die samen leeft en zin vindt in een gemeenschap die meer is dan de som van de delen. GC De Kluize blijft zijn rol van harte nemen en wil een plaats van verbinding blijven. Een haven waar het aangenaam aanmeren is. En het liefst met jou, beste cultuurliefhebber. In september 2023 wordt het 12 de seizoen aangesneden. Elk jaar opnieuw vliegen de tickets de deur uit. We kunnen concluderen dat de Oosterzelenaars en ook cultuurliefhebbers van ver buiten de fusiegemeente de weg gevonden hebben naar de enig mooie Oosterzeelse cultuurtempel De Kluize. Er wordt ook voor het seizoen 2023 – 2024 een ijzersterk programma verwacht. Er gaan maanden prospectie aan vooraf, wikken en wegen, want er moeten altijd keuzes gemaakt worden. Maar alles gaat gepaard met de liefde voor het vak. De Kluize wil duidelijk zijn gemeenschapsvormende rol ter harte nemen. Niet alleen het publiek, maar ook veel verenigingen zijn thuis in GC De Kluize.   (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle)