‘Tous les chats sont gris’ bij De Grijze Geuzen Zottegem

Opgelet: foutieve aankondiging in Infokrant Egmont

Op vrijdag 26 mei om 14 uur gaan in het Lokaal Dienstencentrum Egmont op de OCMW-site (ingang via de A. Gevaertlaan) opnieuw de deuren van Cinema Kreim Freis open. De Grijze Geuzen Zottegem (Humanistisch Verbond) nodigen dan uit voor een filmnamiddag met op de affiche de vertoning van ‘Tous les chats sont gris’.

Het verhaal van deze Belgische dramafilm van Savina Dellicour uit 2014 begint bij de 16-jarige Dorothy (vertolkt door Manon Capelle) die, middenin haar identiteitscrisis, de 46-jarige detective Paul (vertolkt door Bouli Lanners) benadert om mee haar biologische vader te zoeken maar zij weet niet dat Paul, die net teruggekeerd is uit het buitenland en haar sindsdien in het oog houdt maar niet durft aan te spreken, zelf haar biologische vader is… Toegangstickets kosten 5 euro voor leden en 8 euro voor niet-leden. Na de filmvertoning kan er nog gezellig nagepraat worden bij een koffie en gebakje die gratis aangeboden worden.

(*) Fout in Infokrant Egmont – De aandacht wordt er op gevestigd dat deze filmnamiddag dus niet op 24 mei om 14u30 doorgaat zoals – voor de zoveelste keer – verkeerdelijk aangekondigd in Infokrant Egmont.