Davidsfonds Zottegem laat ‘Vrouwelijk schoon’ zien

In het gebouw aan de Trapstraat 43 (waarin vroeger de stedelijke dienst openbare werken/stedenbouw gevestigd was en dat na restauratie gaat ingericht worden als kinderopvangplaats) vindt komend weekend op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 mei onder de noemer ‘Vrouwelijk schoon van Zottegem’ een tentoonstelling plaats in een organisatie van Davidsfonds Zottegem dat hiermee vrouwelijke kunstenaars uit Zottegem een kans wil bieden om hun werk aan het brede publiek te tonen. De twaalf kunstenaressen die aan de expo deelnemen, zijn: Lieve Beerens, Carine Carobel, Valerie De Backer, Leen De Feyter, Sylva Goeman, Marie-Christine Govaert, Liliane Minnaert, Lucie Ottevaere, Veva Plasschaert, Katrien Rollewagen, Charlotte Vandenborre en Hilde Van De Walle. De tentoonstelling wordt feestelijk geopend op vrijdag om 19 uur en is ook nog op zaterdag en zondag telkens van 14 tot 18 uur gratis toegankelijk.