Vier vormselvieringen in Zottegem

In tegenstelling met de (acht) eerstecommunievieringen die over een langere periode – de ganse maand mei – gespreid zijn, vinden de vormselvieringen binnen een kortere tijdsspanne plaats. In Zottegem zijn zodoende alle vier vormselvieringen in de eerstkomende dagen als volgt geschikt

  • op zaterdag 13 mei om 14u30 in de kerk van Bevegem gezamenlijke viering voor de vormelingen van Bevegem, Grotenberge en Strijpen alsook om 17 uur in de kerk van Velzeke gezamenlijke viering voor de vormelingen uit Velzeke, Elene, Leeuwergem en Oombergen. Hierdoor vervalt in Velzeke de gewone wekelijkse zaterdagavondmis van 18 uur.
  • op zondag 14 mei om 9 uur in de kerk van Sint-Maria-Oudenhove gezamenlijke viering voor de vormelingen uit Sint-Maria-Oudenhove en Sint-Goriks-Oudenhove.
  • op donderdag 18 mei (O.-L.-Heer Hemelvaartsdag) om 11 uur in de dekenale kerk gezamenlijke viering voor de vormelingen van Zottegem-centrum, Erwetegem en Godveerdegem.