Sinksencomité trakteert kermisfanaten op gratis muziekfeest

Van ‘Das Rock’ tot ‘Hard 2 Handle’

Voor een stevige portie muziek ben je op de Sinksenkermis 2023 aan het juiste adres. Het Sinksencomité presenteert op de editie 2023 een veelzijdig programma. Zowel de muziek, de sfeer en de ambiance zijn er uniek. De Sinksenkermis is uitgegroeid tot een volksfeest met uitstraling. De muziekliefhebbers krijgen alweer heel veel waar voor geen geld (en dat mag je letterlijk nemen) in de schoot geworpen. Het Sinksencomité trakteert de feestgangers op een heus muziekfeest. Gatis. Vrijdag 26 mei wordt de Sinksenkermis voor geopend verklaard. Tot en met woensdag 31 mei barst Oosterzele uit zijn voegen.
Het Sinksencomité slaagde er steengoede bands, zangers, zangeressen te strikken voor een optreden tijdens de Sinksenkermis 2023. Op het podium op het gemeenteplein: Das Rock (StuBru Coverband), Mother Mercury (Queen Tribute Band), 50 Tinten Brijs (Nederlandstalige covers), Still Crazy (covers), Faute Bendt (faute covers), Dirk Van De Velde, Dirk & Marcoff met The Oakfields, Dimi zingt Hazes, De Helaasheid der Zingen, Mezami, Hard 2 Handle. In het KSA – lokaal: optredens met La Chouffe, Achterdries 31 C. en in Taverne Por Savor (Windekekouter 7): Covergirl. Allen met een onstilbare podiumhonger, durf en aangeboren muziekdrift. Schitterende sfeermakers. Het programma is gevarieerd. Iedereen  vindt wel iets naar zijn gading.  Je mag gerust uit volle borst meezingen. Covers zijn ideaal daarvoor. De bands zorgen voor hemelse muziek gedurende gans de kermis. Hoe dan ook, het muziekprogramma van Sinksenkermis stelt nooit teleur. De Sinksenkermis is een veelkoppige draak die moeilijk te bedwingen is. Hij ziet u graag komen en wil u van alles geven. Stippel uw keuzes uit en laat u gewoon verrassen. Optredens à volonté. Dankzij de vele sponsors en medewerkers kan het comité de Sinksenkermis voor de bezoekers gratis houden. Aanstekelijke muziek, vrolijk publiek, unieke sfeer op Sinksenkermis, daarvoor komen de vele feestgangers naar Oosterzele. Ze mogen zich verwachten aan de meest uiteenlopende muziekgenres en geen geld uitgeven, want alle concerten zijn gratis. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).