Bar Animo op Sinksenkermis

Kleurwedstrijd en fietsanimatie voor de kids

Traditiegetrouw is de Koninklijke Harmonie Con Animo paraat op de Sinksenkermis. Tijdens de Sinksenkermis (van 27 tot 30 mei) kan je terecht in Bar Con Animo, de muziekvereniging keert terug naar zijn vertrouwde plaats op het dorp en legt de focus op een relaxte sfeer. Kom genieten met vrienden, collega’s en het hele gezin. En er wordt op de editie 2023 ook gedacht aan de kinderen, er wordt een heuse tekenwedstrijd georganiseerd tijdens de hele kermis. En leuk meegenomen, op zondagnamiddag 28 mei is er een fietsinitiatie voor de kids. Naast de gekende dranken pakt Con Animo dit jaar uit met cocktails en mocktails. Dorst ga je zeker niet lijden. Honger? Ook niet. Er worden pannenkoeken, croque en paella geserveerd. De paella is een echte aanrader, Con Animo verwent je smaakpapillen. Laat het u smaken.
Bar Animo is geopend op zaterdag 27 mei vanaf 17 u, op zondag 28 mei vanaf 8 u, op maandag 29 mei vanaf 14 u en op dinsdag 30 mei vanaf 16 u (paella 17 u). De kids worden betrokken in de kermis, er wordt voor hen een leuke kleurwedstrijd georganiseerd. In de fusiegemeente worden tekeningen via scholen, verenigingen, Facebook,…verdeeld. Kleur de tekening (Welkom op de kermis) mooi in, en breng ze mee naar Bar Animo op zondag 28 mei of maandag 29 mei telkens tussen 14 u en 18 u. Iedereen ontvangt een leuke verrassing. Con Animo heeft voor wie nog geen tekening heeft kunnen inkleuren een oplossing. De muziekvereniging voorziet ter plaatste tekeningen en kleurpotloden.
Een lovenswaardig initiatief. Op zondag 28 mei gaan de kinderen zich kunnen uitleven op het fietsparcours met hellingen, kasseistroken, bochten,… Ze gaan veel fietsplezier beleven. Kinderen tussen 5 en 12 jaar kunnen deelnemen. Er staat hen gegarandeerd een leuke namiddag te wachten. Niet te missen voor iedereen die graag fietst of het fietsen wil ontdekken. Welkom aan Bar Animo. De kids zijn welkom met hun eigen fiets en helm. Wie geen fiets bij heeft. Geen nood. Voor wie nog niet kan fietsen heeft Con Animo (ze denken echt aan alles) leuke (loop)fietsjes voorzien dankzij MoeV Vlaanderen. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).