Sinksencomité pakt uit met indrukwekkend programma

‘Marcellekes’ en diepe decolletés

Weerspecialisten David De Henauw en Sabine Hagedoren voorspellen voor het Pinksterweekend zonnige dagen, met maxima 18 à 20 graden. Driewerf hoera. Ideaal feestweer. Heb je het programma van Sinksenkermis 2023 al gezien?. Het beloven van vrijdag 26 mei tot en met woensdag 31 mei zes mooie feestdagen te worden. Op de Oosterzeelse Feesten, editie 2023, zal men in de feestzone weer ‘marcellekes’ en duizelingwekkende decolletés kunnen spotten. Zes dagen en nachten zal het Dorp alweer het toneel zijn van een mensenmassa, een mengelmoes van groentjes, habitués, eendagsvliegen en professionele fuifnummers.
Hectoliters bier. Gigantische hamburgers, frieten, oliebollen,…zullen de nachtelijke honger stillen. Als er al gevochten wordt, is dat tegen de slaap, tegen de kater van gisteren, of tegen plots onverklaarbare schommelingen in het zwaartekrachtveld. Of je , je lief, je minnares,…zal kwijtraken, of allebei en niet noodzakelijk in deze volgorde, is niet zeker. Dat er weer veel muziek zal zijn, is wel zeker. Je mag tijdens Sinksenkermis gerust van jetje geven. Gooi de beentjes maar los. En blijven plakken natuurlijk. Het programma – gratis op de koop toe – het zou niet mogelijk zijn zonder de inzet van het Sinksencomité, de sponsors en de medewerkers die de Oosterzeelse Feesten heel genegen zijn. Bedankt!
Oosterzele is klaar voor de kermis. Sinksenkermis, dat is een bruisende cocktail met vooral veel muziek, pittige evenementen en een volkse sfeer. Alle medewerkers zijn klaar om je een fantastische kermis aan te bieden. Een volksfeest voor iedereen. Maanden voorbereiding heeft het gevraagd maar een ronduit schitterend Sinksencomité heeft het opnieuw geklaard om een indrukwekkend programma samen te stellen. Zelfs de grootsten ‘pezewever’ is welkom. Zorg gewoon dat je er bij bent. Graag het volledig programma? Ga naar www.sinksenoosterzele.be. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle)