Zomervakantie-jobs bij stad Zottegem

Met het oog op de organisatie van de speelpleinwerking ’t Hemelrijk tijdens de komende zomervakantie heeft stad Zottegem voor het vervoer van kinderen die aan de speelpleinwerking deelnemen, een buschauffeur (rijbewijs D) nodig, voltijds van maandag 3 juli tot en met dinsdag 29 augustus. Daarnaast is het stadsbestuur, eveneens voor de periode van de zomervakantie, ook op zoek naar een jobstudent-onthaalmedewerker voor de toeristische dienst in het stadhuis.

Info over functie en profiel, aanwervingsvoorwaarden en aanbod, hoe solliciteren enz. zijn via www.zottegem.be/vacatures terug te vinden. Voor meer inlichtingen kan men (m, v, x) ook terecht bij de personeelsdienst door middel van een e-mail naar vacature@zottegem.be of telefonisch via 09 364 64 75. Wie zich als kandidaat-chauffeur geroepen voelt, kan solliciteren tot vrijdag 26 mei (om 12 uur ’s middags); voor de vakantiejob bij de toeristische dienst kan dit tot zondag 28 mei (om 16 uur).