waterspaarbekken Moortsele

Derde Kluizetocht in Scheldewindeke

Fraai uitzicht, gezellige veldwegen, gezonde lucht

Zin om op dinsdag 13 juni 2023 mee te wandelen? We geven je graag een sportieve tip. De 3 de Kluizetocht, die georganiseerd wordt door de Oosterzeelse wandelclub Land van Rhode vzw, is een absolute aanrader en staat garant voor veel wandelplezier. Trek op dinsdag 13 juni de wandelschoenen aan en vertrek voor een tocht van 5, 6, 10, 14 , 18 of 21 km. Aan u de keuze. Twijfel niet en haal je inschrijvingskaart in het Gemeenschapscentrum De Kluize, Sportstraat 3 in Scheldewindeke. Je kan de tocht aanvatten tussen 7 u en 15 u.
archief foto

Wil je de absolute rust, zicht op unieke landschappen, zalige plekken midden in de natuur, dan moet je op dinsdag 13 juni naar Scheldewindeke. De Kluizetocht biedt heel wat mogelijkheden. De tocht slingert langs mooie hoekjes van de fusiegemeente Oosterzele.  De tocht trekt doorheen Kouterweg, Hettingenbos, Hettingen, Issegem, Achterdries, Gemeeneveldlos, Gijzenzele (rustpost ‘t Zaaltje), Aelmoeseneiebos, Gontrode. Neem gerust de tijd om te ontdekken, te beleven, te genieten. Wil je op dinsdag 13 juni even helemaal weg van de stress van alledag, beleef gewoon plezier aan een ontspannende, sportieve activiteit. Het licht golvend landschap biedt heel wat mogelijkheden om een afwisselende en boeiende wandeling te maken. Werp de benen los tijdens de gezellige 3 de Kluizetocht. Mooi meegenomen, het fraai uitzicht, gezellige veldwegen, frisse gezonde lucht.

In de rust-post ‘t Zaaltje en in het Gemeenschapscentrum De Kluize  kan je genieten van (streek)bieren, frisdranken, koffie,…en zo veel meer. Deze wandeltocht op 13 juni wil je toch niet missen? Wie nooit meewandelde, krijgt een unieke kans om kennis te maken met de ronduit schitterende Oosterzeelse wandelclub Land van Rhode vzw. Interesse? Info: voorzitter Erik Lievens, 0475 / 78 11 96, erik-lievens@skynet.be, secretariaat Diana Scheirlinck, 0475 / 42 05 12, diana.scheirlinck@skynet.be.  (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).