Circus op vooravond van Vaderdag in GC De Kluize

Carrying my father

Veeg de slapers uit uw ogen, de Culturele Kring Land van Rode en het Kluize – team hebben een ‘specialleke’ voor jou in petto. Trriiing. Dames en Heren, het is tijd voor de enige echte ‘There There Compagny’.  Op zaterdag 10 juni om 20 u kan je in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke komen kijken naar ‘Carrying my father’, een fysieke acrobatische voorstelling over dragen en gedragen worden. Over vasthouden en loslaten. Over kracht en rivaliteit. Op de vooravond van Vaderdag, een heus circusspektakel. Kom dat zien.
Op scène staan vier circusartiesten met hun vader. Acht volwassen mannen dragen elkaar, testen elkaar, ontmoeten elkaar waar we het niet verwachten. Acht lichamen die niet even sterk zijn, maar wel even krachtig in hun eigenheid en interactie. Ze ontdekken de uitdagingen van het ouder worden en de rijkdom van het samenwerken. Vaders en zonen onder elkaar. Fils à papa. Centraal staat het besef: zoals de vader de zoon droeg, zo zal de zoon ooit de vader dragen. Verwacht een op en top circusvoorstelling, gebracht aan een verschroeiend tempo met veel kracht en dynamiek. Krachtpatsers van dienst, zeg maar circusartiesten,  zijn Toon & Eugeen Van Gramberen, Jonas & Danny Juchtmans, Josse & Koen De Broeck, Joren en Jan De Cooman. Je wordt ondergedompeld in het magische circuswereldje. Tickets kosten 16, 15, 14, 13 en 12 euro en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be, www.gcdekluize.be.  (marcel van de vijver, foto’s Danny De Lobelle).