Zottegem: speciale verkeersregelingen

SINT-GORIKS-OUDENHOVE: SCHOOLFEEST

Ter gelegenheid van het jaarlijkse schoolfeest in de vrije basisschool ’t Waterpleintje in Sint-Goriks-Oudenhove zal er op zondag 4 juni van 12 tot 22 uur op het gedeelte van het Kruiswaterplein vanaf het kruispunt met de Smisstraat tot ter hoogte van de woningen nrs. 3 / 5 niet mogen geparkeerd worden en in geen van beide richtingen verkeer toegelaten zijn. De wegomlegging richting Ten Bosse zal ter plaatse aan de kruispunten bewegwijzerd worden.

WIJK BIJLOKE: ROMMELMARKT

In een organisatie van het Bijlokecomité en LDC Egmont vindt in de wijk Bijloke op zondag 4 juni van 7 tot 16 uur een rommelmarkt plaats in de Sint-Niklaasstraat (met randanimatie en bar op het Sint-Niklaasplein). Daarom zal de Sint-Niklaasstraat dan ter hoogte van de kruispunten met de Esstraat, Abeelstraat en Seringenstraat vanaf 5 uur voor alle verkeer afgesloten worden en zal daar tevens van 5 tot 18 uur een parkeerverbod gelden alsook op het Sint-Niklaasplein.