Darmtherapeute Sabine Ruymbeek deelt haar inzichten over darmmicrobioom tijdens sprekersavond.

darmflora, maar hoe ziet dat eruit? Wat is het en wat doet het?

Darmtherapeute Sabine Ruymbeek

We horen steeds meer en meer het woord darmflora of darmmicrobioom vallen, vertelt Sabine Ruymbeek. Hoe kan het invloed hebben op jouw gezondheid? De orthomoleculaire deskundige geeft meer uitleg tijdens de lezing die doorgaat op donderdag 8 juni om 19u30 te Gent. Deze sprekersavond wordt georganiseerd door kennisplatform Camfida en ondersteund door Benfida.

Welke problemen kunnen er worden opgelost ?

Een niet goed functionerende darm kan aan de basis liggen van of veroorzaakt worden door een voedselallergie, coeliakie, overconsumptie van voedsel of alcohol, intoleranties, overgewicht, diabetes, enzoverder. Voeding speelt hierin een belangrijke rol. Het toepassen van enkele basisadviezen voor de opbouw van de darmflora kunnen  al een wereld van verschil maken. Uiteraard afhankelijk van hoe ernstig de klachten zijn gevorderd en van het type persoon. We zijn allemaal uniek met specifieke persoonlijke behoeften.

Kioskzaal, Jeudgdienst stad Gent    Kammerstraat 12    9000 Gent
Donderdag 8 juni om 19.30 uur.    Toegang : 15 €
Iedereen kan deze voordracht volgen. Reserveren is nodig. Schrijf je in via deze link:

https://events.camfida.com/20230608-darmflora-balans