CC Zoetegem: ticketverkoop voor nieuw seizoen start

CC Zoetegem is klaar voor het nieuwe cultuurseizoen 2023-2024. Met een mix van muziek en lezingen, theater en humor en circus, familievoorstellingen en film presenteert het Cultuurcentrum opnieuw een gevarieerd programma met voor elk wat wils. De volledige informatie hierover is terug te vinden via cczoetegem.be alsook in de brochure-in-zakformaat (cover zie foto) die onlangs in alle Zottegemse brievenbussen verspreid werd.

De ticketverkoop voor het nieuwe seizoen 2023-2024 start op maandag 5 juni. Vanaf 18 uur kan men dan online tickets reserveren via de webshop (www.cczoetegem.be). Vanaf ’s anderendaags kan men ook ter plekke tickets voor de voorstellingen van het CC Zoetegem aankopen aan de Uitbalie in het stadhuis op de Markt die bemand wordt op maandag van 14 tot 17 uur en op dinsdag van 9 tot 12 uur. De Uitbalie is eveneens te bereiken door middel van een e-mail naar uitbalie@zottegem.be of telefonisch via het nummer 09 364 69 33. Naar aanleiding van de vakantieperiode zal de Uitbalie wel gesloten zijn van maandag 17 juli tot en met dinsdag 22 augustus.