Tweede editie Zomerbar in vzw De Bolster Zwalm

 

In juli wordt het gezellig warm in de tuin van vzw De Bolster. We gaan van start met onze tweede editie van de zomerbar in Beerlegem! Iedereen is welkom voor een drankje & hapje, goede muziek en een tropische sfeer! De kinderen kunnen zich ten volle uitleven op het springkasteel.

 

De zomerbar is elke dinsdag van juli geopend van 14u tot 22u. Je vindt ons terug aan cafetaria ‘Bolstro’ in de binnentuin (Kasteeldreef 2, 9630 Zwalm). Elke avond kan je een optreden verwachten van enkele toffe muzikanten.

 

PROGRAMMA

 

Dinsdag 4 juli

19u30: Vrijdag

 

Dinsdag 11 juli

19u30: Bal Merklez

 

Dinsdag 18 juli

19u30: The Mighty Black Camel Blues Band

 

Dinsdag 25 juli

19u30: Unexpected Trio

 

 

Alle informatie is terug te vinden op onze Facebookpagina en op onze website

https://www.vzwdebolster.be/zomerbar-zwalm-2023