© FDR

Vrouw uit Erwetegem ramt gevel woning Ten Ede

Zaterdagnamiddag ramde een vrouw uit Erwetegem de gevel van een woning op Ten Ede in Erwetegem.

Vooraleer de vrouw met haar wagen tegen de gevel tot stilstand kwam, botste ze tegen een omheining en een elektriciteitspaal. Niemand raakte gewond, zo zegt de politie in Het Nieuwsblad, de bestuurster zou in slaap gevallen zijn. De eigenaar van de woning laat in hetzelfde artikel weten dat de schade aan de woning beperkt blijft tot de buitenmuur. “De brandweer van Zottegem heeft wel een steunpilaar aangebracht, maar ons huis blijft bewoonbaar. Belangrijk is dat er geen gewonden vielen. Zelf waren we niet thuis. We waren op weg naar de zee, toen onze oudste zoon belde dat er een ongeluk gebeurd was. We zijn meteen naar huis gereden, maar na het afhandelen van de zaak met de politie vertrekken we opnieuw richting Wenduine”, klinkt het in Het Nieuwsblad.