De opbouw van het speelpleintje van twee jaar geleden

Zottegem: speelplein op Markt vanaf zaterdag 17 juni

In een eerder NUUS-artikel kon u al uitgebreider vernemen  (zie via deze link) dat er, nadat het petanqueterrein vorig jaar weinig of geen aantrekkingskracht bleek te hebben, tijdens deze zomer – zoals twee jaar geleden – opnieuw een pop-up speelpleintje zal ingericht worden op het marktplein in het stadscentrum. In de notulen van de collegezitting waarin dit besproken werd, is tweemaal sprake van 5 juni als begindatum. Naar wij uit een andere bron vernamen, werd “eigenlijk 5 juli bedoeld” (wat wij dan ook meedeelden) en in de jongste digitale Nieuwsbrief die de stad verspreidt, staat nu te lezen dat kinderen zich op het pop-up speelpleintje zullen kunnen uitleven vanaf zaterdag 17 juni. Het stadsmagazine dat onlangs in alle Zottegemse brievenbussen viel, brengt geen uitsluitsel want daarin is helemaal geen aankondiging van deze attractie te vinden.