Groen zet de zomer in met apéro – time

Voel je meer dan welkom

Een goed idee om de vakantie goed in te zetten. Groen Oosterzele pakt op 2 juli 2023 vanaf 11 u tot 13 u uit met een spraakmakend en sprankelend zomeraperitief. De tuin van Riet en Rik , Poststraat 38 in Balegem is de place to be. Je mag je verwachten aan een ongedwongen sfeer met fijne mensen, leuke babbels, heerlijke hapjes en lokale dranken. Groen denkt aan de lokale economie. Iedereen is van harte welkom, waar je ook vandaar komt uit Oosterzele.  Apéro – time, geen betere manier om de zomer te starten in een zomerse sfeer, een gezellig relax moment in combinatie met heerlijke hapjes en dranken. Er is een ruime mogelijkheid om fietsen te stallen. En ook de kids worden niet vergeten. Ze gaan zich naar hartenlust kunnen uitleven in een leuk ingerichte speelhoek.
Graag vooraf inschrijven via evenementen@groenoosterzele.be (aantal personen/kinderen). En leuk meegenomen, de toegang is gratis. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).