Verdacht overlijden in de Collegestraat

Geraardsbergen. Uit zeer goede bron hebben we vernomen dat er op donderdag 8 mei een overleden lichaam in een woning in de Collegestraat is gevonden. Het zou om een verdacht overlijden gaan. Volgens onze bron is de overledene een jongeman, die aan een intoxicatie is bezweken. De politie en het parket kwamen ter plaatse en verrichten een onderzoek. Verschillende personen – die met de man kort voordien contact hadden – werden voor verhoor meegenomen en de dag nadien weer vrijgelaten.

De politie van Geraardsbergen/Lierde was bijzonder karig met informatie. De communicatieverantwoordelijke stelde dat het om een gerechtelijk dossier gaat en dat alle informatie via het parket verloopt. Na enig aandringen kregen we van het parket volgende mededeling: ‘We kunnen u op dit moment enkel meegeven dat er het in kader van een overlijden nog een opsporingsonderzoek loopt op niveau van het parket.’
Later meer.

Julien Borremans