Gevaarlijke situatie in Sint-Maria-Oudenhove – Update, alles netjes verwijderd

Nadat de NUUS-redactie eerder al meldingen bereikten die het hebben over vervelende internet- en televisie-storingen in functie van een Fiber-netwerk, laat een lezer nu weten hoe de werkzaamheden op dit moment leiden tot een gevaarlijke situatie in Sint-Maria-Oudenhove. De situatie doet zich voor in de Lilarestraat, ter hoogte van huisnummer 50 & 59.

“Dit staat al bijna 2 weken voor mijn deur”, klinkt het bij de lezer. “Veiligheidsverlichting van aannemer werkt niet, straatverlichting ’s nachts brandt niet… onze auto’s en van de buren rechts geparkeerd… links losgebroken beton op straat en de grote rollen liggen beveiligd met een stukje steen 🙈😡 terwijl deze werken zelfs niet langs deze kant van de straat zijn uitgevoerd… fiber belooft sneller internet … dat weet ik nog zo niet … tot er een ongeval gebeurt 🙈😭. Geen straatverlichting, aannemer die de regels aan zijn laars lapt… deze omstandigheden kunnen leiden tot gevaarlijke situaties of erger…”

UPDATE dd 20/06

De lezer heeft ons laten weten dat alles intussen netjes werd opgeruimd.