Muro Musica organiseert openlucht optredens op 19/8 aan het Koesthuis te Geraardsbergen

Geraardsbergen. Op zaterdag 19 augustus 2023 organiseert BO-EVENTI een openlucht muziek evenement dat doorgaat aan het Koetshuis van de Abdij onder de naam MURO MUSICA.

Niet minder dan 7 optredens zijn voorzien van vooral Geraardsbergse bands/zangers/muzikanten met name THE OAKFIELDS (band uit Brakel met Geraardsbergse inbreng), Les Princes des Bois, Nuï (Emma De Quick) die in 2016 tweede eindigde in The Voice Belgique, Mydonna (tribute to Madonna met Caroline Clement met band en danseressen), Jim Cole, The Rusty Bullets Hole (Stef LEMAHIEU) en BFLOYD (tribute to Pink Floyd met band van Chris Somers gekend onder de naam The Crowd).  Er wordt met twee podia gewerkt om de overgang vlot te laten verlopen.

Aanvang van het gebeuren is 16.00 u en einde voorzien om 01.00 u.

‘De samenstelling van ons evenement is ongezien in Geraardsbergen daar wij ons niet beperken tot één muziekgenre.  We gaan van BigBand over naar darkpop, Blues, Rock, disco en tributes.  Dit festival is dan ook toegankelijk voor jong en oud.  Wij hopen dan ook dat de weergoden ons gunstig gezind zijn’, aldus de organisator Stéphan Bourlau.

Kaarten kosten 26 euro stuk. Aan de kassa betaal je 30 euro.
Kaarten kan je bestellen op nummer 0475 35 07 05 of via STEPHAN.BOURLAU@TELENET.BE.