Vermiste Dengo brengt enorme solidariteitsgolf op gang

Balegem/Zottegem/Geraardsbergen. Bengo is sinds woensdag 21 juni vermist. Zijn baasje uit Balegem heeft via de sociale media een oproep gedaan. De solidariteit is enorm. Het bericht op de Facebookpagina van Nuus Geraardsbergen werd intussen ruim 3200 keer gedeeld, wat wijst op het grote belang dat mensen aan huisdieren hechten.

Het Sherlockspeurteam VZWeen onafhankelijk zoek- & speurteam voor honden – heeft zich intussen in de zoekactie ingeschakeld: ‘Beste mensen, Bengo is inderdaad nog steeds vermist te Balegem. Er zijn verschillende zoekteams actief bezig om deze schat terug bij baasje Patrick te krijgen. We vragen echter met aandrang indien u Bengo opmerkt om hem zeker niet te benaderen, achterna te lopen of proberen te vangen. Ook niet op roepen !! Hij is immers zeer schuw en angstig. Wat we jullie wel willen vragen is om onmiddellijk Patrick te verwittigen en duidelijk mee te geven waar, wanneer en welke richting Bengo liep. Dit alles in het belang van deze schat.’

Zijn baasje vraagt uitdrukkelijk om dit bericht te delen en extra uit te kijken tijdens wandelingen of fietstochten. Mochten jullie hem ergens zien, gelieve contact op te nemen met Patrick Van Grembergen 0476 34 57 16.

Julien Borremans