Live band Amhran fleurt zomeraperitief op

Op zondag 2 juli in tuin van Riet en Rik

Groen Oosterzele organiseert op 2 juli 2023 vanaf 11 u tot 13 u zijn vermaard zomeraperitief, dit keer in de tuin van Riet en Rik , Poststraat 38 in Balegem. De drink wordt opgefleurd door de band Amhran, die uitpakt met Ierse liederen. Laat je meedrijven, tussen glas en hap, op de tonen van de wonderlijke muziek van Amhran. De groep met Caroline Van Nevel (zang), Linde Polfliet (fiddle), Marnix Polfliet (fluit en Uilleann pipes), Dany Dhondt (gitaar). Groen Oosterzele heeft er veel zin in zet de zomer in met vleugen zon, vakantie, cultuur, en veel gezelligheid. Heerlijk genieten van hapjes, verzorgde dranken, voor klein en groot. Klinken met zielsverwanten, leuk toch. Iedereen is van harte welkom, waar je ook vandaar komt uit Oosterzele.  Er is een ruime mogelijkheid om fietsen te stallen. En ook de kids worden niet vergeten. Ze gaan zich naar hartenlust kunnen uitleven in een leuk ingerichte speelhoek.
Graag vooraf inschrijven via evenementen@groenoosterzele.be (aantal personen/kinderen). En leuk meegenomen, de toegang is gratis. (marcel van de vijver).