‘Caals zingt Hazes’ op vrijdag 7 juli in Zwalm voor Vlaanderen Feest!

In Zwalm wordt de zomervakantie op vrijdagavond 7 juli feestelijk ingezet met Luc Caals op de recreatiesite in Munkzwalm.
Laat je meeslepen door Luc Caals en zijn toporkest en geniet van een gezellig samenzijn. Het lokaal bestuur trakteert iedereen op een pakje friet en twee drankjes.

 

Caals zingt Hazes


Deze ‘kleine man met de grote stem’ maakte een tribute aan zijn idool André Hazes. Wie André Hazes zegt, zegt Levenslied. Bloedende zielen. Verscheurende emoties. Maar eerlijk. Herkenbaar. Het repertoire van Hazes lacht en weent en brult. Zalft en ontroert. Huisvrouwen, maar ook stoere binken zijn “een beetje verliefd”. En Hazes is méér dan alleen wat hits en meezingers. Hazes is een fenomeen. Een brok echte levensdrift. Om dit verhaal te vertellen blijkt niemand beter geschikt dan … Luc Caals! Met een toporkest. En vooral met dezelfde passie om ongekend diep te gaan in dit zeer emotioneel repertoire.

 

Praktisch:

 

Zomerbar & frietmobiel vanaf 19 u.
Optreden vanaf 20 u.
Recreatiesite, Sportlaan

Gratis mits inschrijven: www.zwalm.be/vlaanderenfeest