Zottegemse triatleten behalen straffe resultaten

De Zottegemse triatlonclub 3ZotTeam mag trots zijn op de prestaties van zijn leden want ze behaalden enkele straffe resultaten.

“Het triatlonseizoen is volop bezig in het binnen- en buitenland.”, vertelt Reggy Boonaert namens het bestuur van 3ZotTeam. “Vorig weekend deed Dimitri Van Pevenage, in hart en nieren Zottegemnaar, mee aan het EK Ironman in Frankfurt. Ondanks tegenstribbelende maag in het loopgedeelte mocht hij alsnog, zo fier als een gieter, zijn welverdiende rechtstreekse kwalificatie ontvangen in de leeftijdscategorie M45-50 voor het WK in Nice, dat gehouden wordt dit jaar in september. Dit jaar is het WK mannen in Nice en het WK vrouwen in Hawaii. IJzeren Jan De Clercq, reeds bekend in Zottegem onder andere door zijn kwalificatie WK Hawaii in 2019, mocht op het podium op in de Full Distance Ch’Tri Man in Gravelines (Frankrijk). Hij werd 3de bij de Senioren en 5de algemeen in heel winderige omstandigheden in een mooie tijd van 9u09. Op foto wordt Jan geflankeerd door de Zottegemnaren Sofie Gabriëls en Hilde Vangilbergen, die met verve de finish haalden op de halve afstand.”

Meer info?

Website 3ZotTeam

Facebookpagina 3ZotTeam