Zottegemse jeugdverenigingen op zomerkamp

Een heel jaar lang kijkt het jeugdige volkje er naar uit want voor jeugdbewegingen betekent de grote vakantie ook tijd om op zomerkamp te gaan. Zo slaat Scouts Zottegem gedurende deze hele maand juli hun tenten op in Opont in de provincie Luxemburg waar de verschillende takken om beurt zullen kamperen. De leiding van Chiro H. Hart Zottegem vond een geschikte kampplaats in de Zuiderkempen, meer precies in Heist-op-den-Berg en deze jeugdbeweging trekt daarheen van 11 tot 21 juli. Gedurende dezelfde periode zal de Meisjeschiro Velzeke in Sint-Pieters-Voeren in Belgisch-Limburg verblijven. De leden van Jongenschiro Velzeke trekken minder ver en gaan de laatste week van juli net over de grens met de provincie Antwerpen in Zwijndrecht kamperen. Chiro Sint-Andries Strijpen zal van 31 juli tot en met 9 augustus in Nieuwpoort bivakkeren.