Laatstejaars GO! Atheneum Brakel schenken winst fuif aan Tristan Weyenberg

Eind  juni vierden de laatstejaars van GO! Atheneum Brakel hun laatste dagen op school tijdens een spetterende proclamatie. Eén van de hoogtepunten van de avond was een schenking van 2.100 euro aan schoolgenoot Tristan Weyenbergh (15), die momenteel revalideert van een kankerbehandeling.

Traditiegetrouw wordt door de laatstejaars een fuif georganiseerd tijdens het schooljaar. Na enkele corona-jaren ging deze traditie helaas wat verloren. Gelukkig bliezen de laatstejaars van het GO! Atheneum Brakel de traditie nieuw leven in en organiseerden ze de fuif Illumination in de Qubus in Oudenaarde. De fuif werd een succes en al gauw werd beslist om de winst aan een goed doel te schenken. Dankzij mevrouw Van Pevenage en de directie kwamen de leerlingen al snel uit bij het verhaal van Tristan, een medeleerling op het GO! Atheneum Brakel.

Tristan doorliep eerder dit jaar een kankerbehandeling en had ongetwijfeld enkele harde maanden achter de rug. De familie werd uitgenodigd op de proclamatie en kreeg daar van onze laatstejaars een cheque overhandigd om bij te dragen aan de revalidatiekosten. Een prachtig initiatief van de leerlingen waar de school erg trots op is!