Melle: 11 juli viering op terrein Chiro Roo met Jelle Cleymans en The Mellvids Bigband

Het lokaal bestuur van Melle organiseert de 11 juli viering van de Vlaamse Feestdag jaarlijks op een andere locatie.Dit jaar mocht de Chiro jongens en -meisjes van Roo gastheer zijn voor de viering van de Vlaamse gemeenschap op hun terrein aan de Proefhoevestraat in Gontrode.

Om 18 uur startte de 125 jarige bigband the Mellvids, Swing, Latin, Ballads, Jazz en Funk, en dat alles van Melse bodem, onder leiding van dirigent Lander De Roo.

 

om 20 uur stond Jelle Cleymans & band geprogrammeerd In zijn eigen frivole stijl neemt songwriter Jelle Cleymans je samen met zijn vijfkoppige band je mee op een muzikale roadtrip.  De zanger en acteur deed dat beklijvend doorheen zijn repertoire en eigen werk afwisselend met meezingbare covers. De feest vierders komen ook genieten van een traditioneel Belgische pakje friet en een goed pint hoe Vlaamser kan het zijn.