Rock Zottegem: Camille-pakket voor ‘Stappen naar een droom’

In een eerder NUUS-artikel (zie via deze link) kon / kunt u uitgebreid lezen over het ‘Stappen naar een droom’-project waarmee Astrid Campens uit Zottegem de nodige fondsen wil bijeenhalen voor de aankoop van een staprobot – kostprijs zo’n 130.000 euro – die dan in het Kinderrevalidatiecentrum van het UZ Gent zou kunnen gebruikt worden om o.a. patiëntjes die verlamd zijn aan de onderste ledematen ingevolge een ongeval of ziekte (tumor), de kans te geven om weer te leren stappen.

Naast andere acties die al gehouden werden (wandeling aan zee, tombola) of die nog lopen (verkoop van snoepzakken en spaarpotactie bij verschillende handelaars) draagt ook de organisatie van Rock Zottegem een steentje bij tot de fondsenwerving voor ‘Stappen naar een droom’ en kan dankzij de steun van vzw Rock Zottegem ten voordele van dit project een extra actie op touw gezet worden:  een nieuwe tombola waarmee een exclusief Camille-pakket te winnen is. Naast een door de zangeres/actrice gesigneerde elpee omvat het pakket ook nog een single en cd, een elastomap en een ringmap, een vriendenboek en een posterboek, kaftpapier en een dagboek. Een tombolalotje kost slechts 5 euro (of vijf voor 20 euro). Lotjes zijn te verkrijgen bij Filou & Friends (Stationsstraat), Fashion4You (Stationsstraat), Matimo-kids (Lyceumstraat) en Pralifino (Stationsstraat). Op 30 augustus zal bij trekking van het winnende lot uitgemaakt worden wie de gelukkige eigenaar van dit unieke Camille-pakket wordt!