AZ Sint-Elisabeth Zottegem: nieuwe doktersgezichten

Op de meer dan 120-koppige lijst van geneesheren-specialisten die aan het AZ Sint-Elisabeth verbonden zijn, zijn opnieuw twee nieuwe namen te vinden.

Binnen de dienst nefrologie van het Zottegemse ziekenhuis zijn sinds kort met name dr. Karen Vanhaute en dr. Laurens Claeys aan het werk. Beiden zijn gespecialiseerd in de algemene behandeling van nieraandoeningen. Daarnaast heeft dr. Vanhaute hemodialyse, interventionele nefrologie en niersteenpreventie als bijzondere interessegebieden. Dr. Claeys heeft klinische nefrologie, glomerulaire pathologie, chronische nierinsufficiëntie, infectueuze problematiek, hemodialyse, niersteenpreventie en cardiorenaal syndroom als subspecialisaties.

Voor raadpleging (op afspraak) kan men in het AZ Sint-Elisabeth bij dr. Karen Vanhaute terecht op dinsdag en donderdag van 9 tot 12 uur, bij dr. Laurens Claeys op maandag en woensdag en vrijdag van 9u30 tot 16 uur. Door het nieuwe samenwerkingsverband met het AZ Glorieux, onder de naam ZORG-ziekenhuizen, houden beiden ook in dit ziekenhuis in Ronse raadplegingen.