DJ Icon gaat voor zijn vijfde stunt.

Brahim De Taeye (19) of beter bekend als DJ ICON (Sint-Lievens-Houtem) gaat op donderdag 24 augustus in Oostende – De Kluiten voor zijn vijfde stunt. Deze keer gaat hij liedjes spelen vanop een jetski! Ja, u leest het goed. DJ ICON is zeker niet aan zijn proefstuk toe en is bekend van zijn vorige recordpogingen en zotte ideeën. Zo draaide Brahim vanuit de grootste luchtballon van Europa (Madou), met een publiek van bijna 30 man in de mand, was hij te zien vanuit het reuzerad Brussel, draaide hij vanop een 45 m hoge toren (Brakel)  en zijn laatste stunt vorig jaar draaide hij 40 minuten lang vanop een paramotor hoog in de lucht terwijl hij last heeft van hoogtevrees. Hiermee was DJ Icon de eerste jonge DJ in de wereld die vanop een paramotor liedjes speelde. “Opnieuw ga ik voor een gek idee en deze keer vanop een jetski.” vertelt ons Brahim. Ook dit zal de eerste keer zijn dat iemand ter wereld op zo een jonge leeftijd dat zal doen. Dit is op zich al heel zeldzaam met een jetski van 400pk en een snelheid van 120kmph. ” Een van de broers Claerhout die beiden Belgisch kampioen jetski zijn geworden zal met mij varen. Wij hebben ook de Guinness World of Records uitgenodigd op het evenement van 24 augustus. Er zal na de stunt een afterparty zijn met dj’s waaronder ikzelf, MR JB (topradio & kokorico), DJ Return (zuco) en nog veel meer. Delirium, Red Bull en Laurent Perrier zijn één van onze belangrijkste sponsors.” aldus DJ ICON. Lijkt het je leuk om mijn exclusieve DJ show vanop het water bij te wonen? Dan bent u zeker welkom om Brahim te komen ondersteunen, maar dan dien je wel te mailen naar Brahim via official.djicon@gmail.com want dit gebeuren is enkel op uitnodiging. Wens je DJ Icon volgen op zijn Youtube kanaal dat kan: https://youtube.com/@djiconbrahim