Wervelende concerten tijdens Muziek int Park

Geraardsbergen. Na twee geslaagde avonden Muziek int Park staan er deze maand nog twee concertreeksen op de planning. Het beloven alweer muzikale topavonden in het Abdijpark te worden met talent van eigen bodem en nationale bekenden. Op woensdag 19 juli verzorgen The Voice van Vlaanderen deelnemers Ruben en Nehemie Katshiame en Tessa Cornelis het voorprogramma. Wednesday Night Jams Band, het muziekproject van Erik Goossens, zet de avond verder met covermuziek van vroeger en nu.

 Op woensdag 26 juli start A Dolphin, nadien brengt Belle Perez iedereen in hogere sferen. Het voorprogramma start steeds om 19 uur, de hoofdact om 21 uur. Alle optredens zijn gratis. “Muziek int Park is al jaren een gevestigde waarde in Geraardsbergen. Zowel lokale talenten als bekende Belgische artiesten vinden de weg naar ons podium. Die afwisseling wordt door onze burgers duidelijk gesmaakt. De komende twee weken hebben we opnieuw een topaffiche kunnen samenstellen. Als ook de weergoden ons gunstig gezind zijn, verwachten we opnieuw een vol Abdijpark”, zegt schepen van Evenementen Ann Panis.