Blik op Den Berendries, een ecologisch vakantieoord op de Berendries in de Vlaamse Ardennen

Op de Berendries in Brakel kan je sinds vorig jaar verblijven in Den Berendries, een ecologisch vakantieoord.

“Wij zijn Charlotte, Stephen en Zsuzsanna en wij baten sinds 2022 Den Berendries uit, een ecologische camp space op de Berendries in de Vlaamse Ardennen. Den Berendries is ontstaan uit een verlangen dat Charlotte en Stephen hadden om meer tijd als gezin door te brengen, los van de drukte van het dagelijkse leven. Zelf meer in de natuur te zijn en samen te genieten, spelen en ontdekken als gezin en dat met een zo laag mogelijke impact op de natuur. Duurzaam toerisme dus! Stephen is de bedenker en de bouwer en zijn uiteindelijke doel is om den Berendries volledig zelfvoorzienend te maken en de biodiversiteit van de site te bevorderen. Charlotte is de drijfveer achter de workshops en zorgt voor de gezellige inrichting van de tenten en maakt zelf de keramiek waar jullie uit eten en drinken. Zsuzsanna is onze inspiratie en test alles als eerste uit. Met een zeer kritische blik staat zij in voor de kwaliteitscontrole. Aan de campspace is ook een kleinschalige gezinswellness verbonden, die je kan bijboeken bij een overnachting. De omsloten wellnesstuin bevat een hottub en kruidensauna. In de tuin kan je ontspannen in de ruime hangmat, of stretch je spieren eens op onze bouldermuur.”

Meer info?

Facebook

Instagram

Website campspace